Jobba hos oss

Undersida_1

JOBBA HOS OSS

Att vara konsult på B3 Visab Consulting kan vara ett av de mest utmanande konsultjobb som finns. För att bli framgångsrik hos våra kunder krävs att du har en bred profil med hög kompetens inom:

  • Bank, försäkring och/eller kapitalmarknad
  • Ledarskap och kommunikation
  • Relevant yrkeskompetens
  • Informationsteknologi

För att klara uppdrag i stora organisationer ställer kunden också också höga krav på social kompetens, integritet och politisk fingertoppskänsla. Förmågan att på ett prestigelöst sätt samarbeta i team är också avgörande för att uppnå önskade effekter hos kunden.

 

De höga kraven innebär samtidigt att dina möjligheter till personlig utveckling med B3 Visab är mycket goda. Utvecklingen sker i första hand genom att samarbeta med kvalificerade kollegor och kundens personal för att åstadkomma varaktigt hållbar informationsförsörjning hos kund.

 

B3 Visab Consulting är ett företag med sympatiska värderingar som ger utrymme för en bra balans mellan arbete och fritid.

 

Allt detta innebär att vi har en noggrann rekryteringsprocess. Om du ser på världen som vi, är du mer än välkommen att höra av dig så kan vi prata mer om saken.

Ansökan
Skicka ansökan till: Vår postadress är:
B3 Visab Consulting AB
Box 8
101 20 STOCKHOLM
Meny