Ledning

LEDNING

Alla i B3 Visab Consultings ledning är eller har varit aktiva som konsulter inom något av våra specialistområden. Därmed är hela ledningen väl förankrad i våra kunders verklighet och i de förändringar som sker på marknaden. Det gör att B3 Visab Consulting hela tiden styrs i den riktning som bäst gynnar våra kunder.

 

3_suno

Susanne Nordvall

Verkställande Direktör

Susanne är sedan 2016 VD för B3 Visab Consulting AB. Hon har varit anställd i företaget sedan 1997 och närmast i rollen som försäljningschef. Susanne har bakgrund som konsult inom bankområdet.

susanne.nordvall@visab.se

hask__beskuren

Hanna Skoog

Försäljningschef

Hanna har det övergripande ansvaret för bolagets försäljning. Hon har varit anställd i företaget sedan 2009 och har varit verksam som konsult inom området bank och finans.

hanna.skoog@visab.se

4_leli

Lena Lindberg

Tjänsteutvecklingsansvarig

Lena har det övergripande ansvaret för bolagets kompetens- och tjänsteutveckling. Hon har varit anställd i företaget sedan 2008 och är verksam som konsult inom bankområdet.

lena.lindberg@visab.se

7_gohi

Göran Hising

Affärscontroller

Göran har ansvaret för företagets interna affärskontroll. I rollen ingår även att tillhandahålla affärsstöd till ledning och konsulter. Han har varit anställd i företaget sedan 1983 och har under många år arbetat som konsult inom bankområdet.

goran.hising@visab.se

Kontakta oss
B3 Visab Consulting AB
Kungsbron 2
Box 8
101 20 STOCKHOLM
Meny